Kunst, maler og tegne – udstyr der kan hjælpe børnene igang

Vi er ikke i tvivl om, at børnene vil synes det er sjovt at lave noget kreativt sammen med dig, især fordi deres kreationer (forhåbentlig) kan blive en del af indretningen – ikke kun en del de har bestemt, men også en del som de har været med til at lave.

 

Hvis du vil gøre ekstra meget ud af at få dine børn involveret og vække deres interesse for kunst kan vi varmt anbefale at du giver dem deres eget udstyr. Vi har samlet de bedste idéer til børn der elsker at tegne, male og bruge deres kreativitet nedenfor:

 

  1. Akvarelfarveblyanter

      2. Vandfarver

      3. En god farvebog

      4. Bivoksfarver /stifter

     5. Penselsæt og pensler i forskellige størrelser

     6 . Olie/vand – baseret metalpigmenter (dette kan kun anbefales for ældre børn)

     7. Blandebakke

     8. Akvarelmaling

     9. Fingermaling

    10. Tuscher i god kvalitet

    11. Limstifter

    12. Saks/mønstersakse

    13. Strukturpensler

    14. Malekuffert

 

 

Der er mange flere spændende ting man kan vælge, ovenstående forslag er dog et godt udgangspunkt der kan øge dine børns kreativitet. Vi vil anbefale at du får mærket alt udstyret med navnelapper, så dine børn undgår at miste noget af det. De kan bestilles på Labelking.dk, som laver fine og farverige navnelapper, både klistermærker og strygemærker, i rigtig god kvalitet. Dine børn kan endda være med til at designe dem, da man selv kan vælge både baggrund, skrifttype og farve. De leveres hurtigt og holder længe.